Om oss

Kakel och klinker i Stockholm

Alfa Keramik har ett stort sortiment av kakel, klinker och inredning för badrum och kök. Genom att inreda ditt badrum och kök med kakel och klinker skapar du en lyxig känsla i hemmet. Vi har ett stort sortiment av kakel i olika färger och utföranden, vilket gör det enkelt att hitta ett alternativ som passar perfekt för just ditt hem.

Om du önskar en modern känsla kan vi rekommendera laserskuret kakel i stort format, medan kakelplattor med struktur eller dekor ger en mer klassisk känsla. Kom förbi vår kakelbutik och hitta ditt favoritkakel. Välkommen till vår kakelbutik i Stockholm.

Inspiration och hjälp

Vi på Alfa Keramik har lång erfarenhet av branschen och hjälper gärna till med tips och goda råd om du vill renovera ditt badrum eller kök. Ta gärna del av våra inspirationsbilder för inspiration och tips på hur du kan göra med ditt renoveringsobjekt.
Det är inte lätt att lägga kakel och klinker och det är ett arbete som kräver noggrannhet, professionalitet och bra verktyg. När du handlar hos oss har du möjligheten att få arbetet utfört genom någon av våra duktiga samarbetspartners. Ta gärna kontakt med oss för mer information. Vi samarbetar med hantverkare som står för hela entreprenaden (vvs, plattsättning, rivning av golv och vägg, elinstallationer) för att underlätta för dig som kund.

Din kakelbutik i Stockholm

Vi erbjuder våra kunder god service och ett välsorterat utbud av mosaik, inredning, kakel och klinkers i Stockholm. Kom gärna förbi vår butik för att få inspiration, tips och råd. Vi har något för alla inredningsstilar och byggprojekt.Alfa Keramik har funnits i Segeltorp sedan 1997.

Innan vi flyttade in på Häradsvägen 209 fanns vi på Ågestavägen i Huddinge.

Alfa_Keramik_Personal