Exklusiv mosaik av glas, porslin & natursten

Här visar vi ett urval exklusiv mosaik ur vårt sortiment. Mosaiken är upp till en centimeter tjock och därför extra slittålig. Investera i inredning som håller, med en design som ger en oslagbart vacker miljö. Med exklusivt tillverkad mosaik ger du enkelt liv åt ditt kök eller andra ytor i ditt hem. Välj mosaik i glas, porslin och natursten i olika utföranden. Vi har även mosaik som passar för golv inomhus. Pris från 2800 kronor till 3200 kronor per kvadratmeter.

Se till exempel Imperium & Royal i stilrena toner, Marrakech färgrika marockanska mosaik med sköna mönster eller Dolphin – mosaik i natursten för dig som inte har enbart räta linjer och plana ytor hemma. Med Florida 3 D får du en struktur som kan bidra med djup i ditt rum. Dyk ned på skattjakt bland färger, former och strukturer. Oavsett om du har en bild av vad du söker eller inte, är vi säkra på att du finner något att falla för.

 

 

Våga inreda med exklusiv mosaik – alla bitar på plats i utbud & service

Att lägga mosaik är ett arbete som kräver noggrannhet, kunnighet och rätt verktyg. När du köper mosaik, kakel eller klinker genom oss kan någon av våra kompetenta samarbetspartners hjälpa dig utföra arbetet.

Ta gärna del av våra inspirationsbilder för tips och uppslag till ditt inredningsprojekt eller renoveringsobjekt. Vi på Alfa Keramik har lång erfarenhet av konsultation i design och planering. Vi hjälper gärna till med idéer och handfasta råd när du funderar på mosaik till ditt badrum eller kök. Vad vill du att dina rum ska förmedla? Vilka toner eller mönster, vilken lyster går hem hos dig? Vi ställer upp med material och verktyg för att uppfylla visionen. Välkommen in i vår butik eller kontakta oss!

Se också urval ur vårt sortiment av Klassisk Mosaik.