Mosaik i kakel, glas & natursten – för exklusivt & innerligt uttryck

Välj bland hundratals serier i olika material, utföranden och prisklasser. Ett alternativ till glasmosaik och kakel är natursten, en typ som blir ett allt vanligare inslag i hemmet. Du som drömmer om en mosaikvägg finner säkert något att falla för. Se till exempel Imperium i stilrena toner, Marrakech, marockansk mosaik med sköna mönster och Dolphin – naturstensmosaik för dig som inte har enbart räta linjer och plana ytor hemma. Du hittar fler exempel ur vårt sortiment under Exklusiv Mosaik och Klassisk mosaik.

Mosaik är ett enkelt medel att skapa en riktigt exklusiv känsla. Ta gärna del av våra inspirationsbilder för tips och idéer på hur du kan göra med ditt inredningsprojekt eller renoveringsobjekt. Vi på Alfa Keramik har lång erfarenhet, vi hjälper gärna till med idéer och handfasta råd när du funderar på mosaik till ditt badrum eller kök. Är du ute efter en så billig mosaik som möjligt kan vi guida dig bland våra mest prisvärda alternativ.
 

Våga inreda med mosaik – alla bitar på plats i utbud & service

Det är inte helt lätt att lägga mosaik, det är ett arbete som kräver noggrannhet, erfarenhet och rätt verktyg: särskilt i våtutrymmen. Plattsättning bör utföras av professionella och behöriga hantverkare. När du handlar hos oss har du möjlighet att få arbetet utfört genom någon av våra duktiga samarbetspartners. Ta gärna kontakt med oss för mer information.

vår butik kan du se, känna på och jämföra olika material, utföranden och prisklasser. Alfa Keramik ställer upp med god service och ett välsorterat utbud av mosaik, kakel, klinkers och inredning. Vi har något för alla inredningsstilar och projekt. Välkommen in för inspiration, tips och råd!