Klinker och granitkeramik – inomhus & utomhus

Här kan du hitta hem i ett stort sortiment av klinker och granitkeramik. Du som är ute efter granit eller klinker till hall eller badrum hittar garanterat en favorit hos oss. I vår butik kan du se, känna på och jämföra våra kakel och klinkerserier i olika utföranden och prisklasser. Du kan köpa klinkers billigt, och även titta på mer exklusiva alternativ. Oavsett om du redan vet vad du vill ha eller är osäker: hos oss hittar du enkelt de klinkers eller den granitkeramik som passar i ditt hem.

Besök Klinker Utomhus och Klinker Inomhus för exempel på klinkers och granitkeramikplattor ur vårt sortiment. Är du intresserad av golvvärme? Kom in till oss så berättar vi mer!

Granit, klinker & service som sitter

Vet du vilka klinkers som skulle sitta riktigt fint i din hall, eller vilken typ av klinker som skulle göra sig bra i ditt badrum? Kanske känner du dig osäker på vad som lämpar sig bäst och vilken klinkerserie du ska välja? Oavsett vilket så kan vi på Alfa Keramik hjälpa dig genom att visa dig olika förslag och komma med konkreta tips och råd. Tillsammans går vi igenom dina funderingar och förutsättningar, och tar fram alternativ som passar dig.

Plattsättning bör utföras av professionella och behöriga hantverkare. Att lägga klinker och granitkeramikplattor är ett arbete som kräver noggrannhet, kunnighet och rätt verktyg. När du köper kakel, klinker och granit genom oss kan någon av våra kompetenta samarbetspartners hjälpa dig utföra arbetet.

Alfa Keramik har sedan 20 år tillbaka försett svenska hem med kvalitativa och prisvärda plattor. Dessutom har vi bistått med konsultation för design och planering. Få den hjälp du behöver: granitkeramik, klinkers och service som sitter som den ska. Välkommen in i vår butik!