Kampanj

Billigt kakel och klinker

Vill du göra fynd inför renoveringen eller nybyggnationen? Vi har ofta många bra erbjudanden och kakel rea i vår butik. När vi får in tillfälliga partier av en kakel- eller
klinkerserie eller ska sälja demoexemplar har du möjlighet att göra bra fynd. Vi säljer även mosaik och badrumsinredning till riktigt bra pris under våra kampanjer.

Fler erbjudanden finns på Blocket och vi lägger löpande ut demoexemplar och tillfälliga partier under fyndvaror.

 

I vår fyndhörna kan du hitta allt från exklusiva bubbelbadkar, tvättställ och annat som kan passa perfekt i just ditt badrum. Samtliga produkter, oavsett om det är kakel, klinker eller badrumsmöbler, är av hög kvalitet. Så om du vill spara några kronor på din renovering kan du göra det här hos oss. Hitta våra kampanjer på nätet eller kom in till vår butik och ta en närmare titt på vår kakelrea och övriga fyndvaror.

Välkända leverantörer

Samtliga kakelserier, inredningsserier och övriga produkter kommer från välkända leverantörer. Du kan känna dig trygg på att våra produkter är av hög kvalitet och att de kommer att leva upp till dina förväntningar. Vårt breda sortiment gör att vi har något för de flesta inredningsstilar och förväntningar.

Vi har många års erfarenhet av branschen och kan hjälpa dig med tips, inspiration och vägledning i ditt renoveringsarbete. Vi kan hjälpa dig med allt från val av kakel och klinker till duktiga hantverkare. Ta kontakt med oss via telefon eller kom in till vår butik.