Kakel till ditt badrum & kök – skattjakt i vårt breda sortiment

Dyk ned bland kakel och klinker i vår butik i Stockholm. Du som är på jakt efter kakel till ditt badrum eller kök hittar garanterat en favoritserie hos oss. Välj bland kakel i flera olika stilar, utföranden och prisklasser. Dedalo är en modern kakelserie i olika kulörer, medan Mythos och Serenity är av mer klassiskt slag. Om du är sugen på färgglatt marockanskt kakel bör du titta närmare på Marrakech, en populär serie som ger badrummet ett spännande uttryck.

Vi gör det enkelt att hitta ett alternativ som passar perfekt i ditt hem, oavsett om du redan vet vad du vill ha eller inte. Under Kakel Badrum och Kakel Kök finns exempel på kakelserier ur vårt sortiment. I vår butik kan du se, jämföra och känna på olika typer av kakel. Du hittar både billigt kakel och mer exklusiva alternativ.

 

Vi hjälper dig ända in i kaklet

Har du redan en tydlig idé av hur du vill inreda? Vet du vilket kakel som skulle göra sig bäst i just ditt kök eller badrum? Eller känner du dig osäker på vad du vill ha och vilken kakelserie du ska välja? Vi på Alfa Keramik kan hjälpa dig genom att visa dig olika förslag och komma med handfasta tips och råd. Tillsammans går vi genom funderingar och förutsättningar och tar fram alternativ som passar dig.

Plattsättning bör utföras av professionella och behöriga hantverkare. När du väljer att köpa kakel till badrum eller kök genom oss, kan någon av våra kompetenta samarbetspartners hjälpa dig utföra arbetet.

Få den hjälp du behöver för att ro ditt inredning- eller renoveringsprojekt ända in i kaklet. Välkommen in i vår kakelbutik i Stockholm.