Design och idéer – inspiration för inredning av badrum

När du köper kakel och övrig inredning till ditt badrum från oss får du även hjälp med design och planering. Modernt, klassiskt eller unikt badrum? Inspiration finner du bland våra bilder. Titta gärna på inspirationsbilderna för att få egna uppslag. Möblerna går att köpa hos oss och kommer från Noro - just nu 30 procent rabatt till sista oktober.

Kakel och mosaik är effektiva medel för att skapa en känsla. Vad vill du att ditt badrum ska förmedla? Vilka toner, mönster, vilken lyster går hem hos dig? Vi ställer upp med material och verktyg för att uppfylla visionen.

Kanske behöver du inspiration för att ge lyft åt ett litet badrum som inte är i behov av helrenovering? Vi kan tipsa om detaljer som sticker ut och ger personlighet. Ett exempel är att byta till en svart matt blandare, och kombinera med någon annan unik detalj.

 

Personlig service och konsultation – från idé till färdigt resultat

Alfa Keramik har sedan 20 år tillbaka ställt upp med genuin service och ett välsorterat utbud av mosaik, kakel, klinkers och inredning. Vi har många års erfarenhet av konsultation och hjälper gärna till med tips och råd när du ska bygga eller renovera ditt badrum.

Kika på ett urval badrumsinredning ur vårt sortiment. I vår butik kan du se, känna på och jämföra inredning till ditt badrum; produkter i olika material, utföranden och prisklasser. Vi har något för alla inredningsstilar och projekt. Välkommen in för inspiration, tips och råd!