Handfat, blandare och badrumsinredning

Här hittar du badrumsinredning i ett stort sortiment av handfat och blandare, takduschar, badkar och badrumsmöbler. Du som är på jakt efter inredning till ditt badrum hittar garanterat en favoritserie hos oss.

Bland våra varumärken återfinns:

  • Noro
  • Westerbergs
  • Tapwell
  • Gustavsberg
  • Hafa

Vi gör det enkelt att hitta de alternativ som passar ditt hem, oavsett om du redan vet vad du är ute efter eller inte. I vår butik kan du se, känna på och jämföra våra olika serier. Vi har exklusiva inredningsdetaljer men också prisvärda alternativ på handfat, badkar och blandare. Kika gärna in i vår fyndhörna där du hittar kvalitetsmöbler för badrum till lågt pris.

Här hittar du exempel ur vårt sortiment:

Handfat

Tvättställsblandare

Takduschar

Badrumsmiljöer

Vi hjälper dig ända in i kaklet

Har du redan en tydlig idé av hur du vill inreda ditt badrum? Vet du vilken inredning som skulle göra sig bäst i just ditt badrum? Eller känner du dig osäker på vad du vill ha och vad som lämpar sig bäst? Vi på Alfa Keramik kan hjälpa dig genom att visa olika förslag och komma med handfasta tips och råd. Tillsammans går vi genom funderingar och förutsättningar och tar fram alternativ som passar dig.

När du väljer att köpa badrumsinredning genom oss kan också någon av våra kompetenta samarbetspartners hjälpa dig utföra arbetet. Få den hjälp du behöver för att ro ditt inredning- eller renoveringsprojekt ända in i kaklet. Välkommen in i vår butik i Stockholm eller kontakta oss.